4 ting å tenke på med mobilen på historisk omvisning

Selv om drømmeferien er et godt stykke unna, er det lov å drømme om eldgamle bygg, spennende historikk og utrolig arkitektur. Det er som oftest pass, forsikring og kredittkort folk flest setter fokus på når utenlandsferien er i boks. Så kommer ting som klær, solbriller, gode sko og personlige hygieneartikler.

Noen tenker likevel på mest på mobilen sin. Har mobilen god nok batterikapasitet, er kameraet godt for å ta panoramabilder, hvordan er det å surfe hjemmefra og hva koster det? Mobilen er viktigere enn man kunne tro, og den kan til og med gjøre en rik. Kanskje ikke styrtrik, men mulighetene finnes.

Hold kontakt med kjente og kjære

Det kan være lurt å sjekke abonnementet før man reiser utenlands. Mange har gode løsninger for de som ferdes i Europa, men er man på en overfart til sjøs gjelder helt andre priser. Bruker man et trådløst nettverk kan man benytte seg av Mummys Gold freespins helt gratis også.

Ta fantastiske bilder

Man ser færre reflekskamera rundt halsen til nysgjerrige turister på historiske militærfort eller pittoreske gamlebyer. I stedet har folk mobilen i lomma. Den har som regel et kamera med portrettfunksjon, lukketid og zoom. Da kan man legge ut bildene på sosiale medier og vise familie og venner hvor herlig man har det.

Mobilen tar viktig fokus fra opplevelsen

Selv om man har foreviget det meste på mobilen, kan det hende man sitter igjen med en følelse av å ha gått glipp av noe. Mobilbruk er den aktiviteten som tar mest av folks fritid i dag. Folk mister fort sjansen til å møte nye mennesker eller få med seg begivenheter når de heller fokuserer på mobilen og redigering av bilder.

Smart ny teknologi med mobil

Likevel er det en fordel å ha med seg mobilen på ferie. Man kan bruke den til å finne fram til de beste restaurantene, følge med på hva som skjer der og i resten av verden for øvrig.